Trasee excursii

Trasee excursii

Bucuresti
Lepsa
Tusnad
Cheia

Aceasta excurise propune o prima zi prin dealurile Subcarpatilor de curbura, pe drumul vinului si o a doua zi in care vom traversa de 2 ori Carpatii pe la Lepsa si pe la Cheia.

637 km
Show More
Drum Hales - Magura
Tabara sculptura Magura
Vulcanii noroiosi

1

Bucuresti
324 km

ziua 1:

In prima zi vom pleca pe autostrada A3 pana in dreptul localitatii Potigrafu, unde iesim catre Mizil. Pana la mizil peisajul e plat apoi imediat cum iesim din Mizil incep dealurile. In aceasta zona, daca sunteti pasionati de vinuri, veti gasi catava crame bune. Dupa ce traversam cateva dealuri si multe sate, urmeaza o bucata de drum foarte spectaculoasa: intre satul Hales si Magura. De aici o luam spre Vulcanii Noroiosi apoi iesim pe DN2 de unde vom intra pe DN2D catre Lepsa.

Noaptea vom poposi in Lepsa, o zona superba inconjurata de munti unde avem si cateva obiective de vizitat: Cascada Putna sau manastirea Lepsa

Cascada Putna

2

Lepsa
313 km

ziua 2:

A doua zi vom incepe cu traversarea muntilor catre Targul Secuiesc. Aceasta sosea a fost asflatata de curand si drumul plin de curbe si serpentine este perfect. De la Targul Secuiesc o luam catre Baile Balvanyos, Baile Tusnad si Lacul Sfanta Ana.

Din acest punct o vom lua spre Sud catre Bucuresti. Langa Brasov va puteti opri sa vizitati Cetatea de la Prejmer apoi vom traversa muntii prin Pasul Bratocea cunoscut de toata lumea ca drumul "Cheia".

Daca mai e timp puteti vizita si salina de la Slanic Prahova, apoi in functie de cum aveti chef o puteti lua pe DN1 sau A3 pana in Bucuresti.

Lacul Sfanta Ana
Cetatea Prejmer
Pasul Bratocea (Cheia)
Salina Slanic Prahova

-

Bucuresti
1/2
1/2

bucharest | romania

  • White Facebook Icon
  • White Google+ Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now